The art of well living

Τρόποι αποστολής

για Ελλάδα και Κύπρο

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Eυθυμίας Νεστορίδου, effiesNest_Nestoridou Home, εφεξής αποκαλούμενης “Επιχείρηση”.

Μέθοδοι αποστολής και παράδοσης προϊόντων

Αποστολή με συνεργαζόμενο courier ή τη συνεργαζόμενη μεταφορική. Τα μεγάλα και ογκώδη αντικείμενα ή οι μεγάλες σε ποσότητα παραγγελίες αποστέλλονται με το πρακτορείο μεταφορών, ενώ τα μικρότερα δέματα με τη συνεργαζόμενη εταιρία courier. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα διαφορετικής εταιρίας courier ή πρακτορείου μεταφορών της επιλογή σας, αναλαμβάνοντας εκ μέρους σας τυχόν πρόσθετη επιβάρυνση.

Μετά τη λήψη της παραγγελίας σας, θα ειδοποιήστε με μήνυμα στο email σας κάθε φορά που η κατάσταση της παραγγελίας σας αλλάζει, ανάλογα με την πορεία της (π.χ. εκκρεμεί, επιβεβαιώθηκε, αποστάλθηκε).

Η παράδοση γίνεται από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές / μεταφορικές εταιρίες από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, τις εργάσιμες ώρες καταστημάτων.

Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης με ραντεβού και σε άλλη ημέρα και ώρα, κατόπιν συνεννόησης με την μεταφορική εταιρία, αναλαμβάνοντας ο πελάτης να καλύψει την επιπλέον χρέωση, όπως αυτή ισχύει με βάση τον τιμοκατάλογο της κάθε εταιρίας.

Το κόστος αποστολής καθορίζεται από το ύψος της παραγγελίας σας και τον τόπο παράδοσης.

Έτσι για παραγγελίες άνω των 60€ - ΔΩΡΕΑN ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ εντός της πόλης της Θεσσαλονίκης. Ισχύει για όλα τα προϊόντα της επιχείρησης, ανεξαρτήτου βάρους και όγκου και για όλους τους τρόπους πληρωμής.

β) Για την υπόλοιπη Ελλάδα, η χρέωση γίνεται βάση τιμοκαταλόγου. H διαφοροποίηση αφορά στα δέματα για μικρότερα αντικείμενα (π.χ. παπλώματα, πετσέτες και σεντόνια) ή παραγγελίες μεγάλου όγκου/βάρους (π.χ. στρώματα ύπνου, κρεβάτια ή άλλα έπιπλα)

Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα. Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε παράδοση μόνο των άμεσα διαθέσιμων προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε καλέστε μας στο 2310.208435.

Τα πράγματα παραδίδονται αναλόγως την ιδιότητα τους. H διαφοροποίηση αφορά στα δέματα για μικρότερα αντικείμενα (π.χ. παπλώματα, πετσέτες και σεντόνια) ή παραγγελίες μεγάλου όγκου/βάρους (π.χ. στρώματα ύπνου, κρεβάτια ή άλλα έπιπλα). Τα μικρότερα δέματα παραδίδονται από τις ταχυμεταφορικές στην πόρτα σας. Οι παραγγελίες μεγάλου όγκου/βάρος παραδίδονται στο πεζοδρόμιο. Μεγάλα και ογκώδη αντικείμενα ή μεγάλες σε ποσότητα παραγγελίες αποστέλλονται με το συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών ή με πρακτορείο μεταφορών της επιλογή σας, αναλαμβάνοντας εκ μέρους σας τυχόν πρόσθετη επιβάρυνση.

Για τη δική σας καλύτερη ενημέρωση, όσον αφορά την αποστολή της παραγγελίας σας, η επιχείρηση σας αποστέλλει μέσω e-mail τον αριθμό αποστολής τον οποίο τοποθετείτε στη σελίδα της μεταφορικής ώστε να ενημερώνεστε σε ποιο ακριβώς σημείο βρίσκεται η παραγγελία σας και για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

Η παράδοση των ετοιμοπαράδοτων προϊόντων γίνεται εντός 7 εργασίμων ημερών από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές/μεταφορικές εταιρίες. Σε περίπτωση ειδικής παραγγελίας ή έλλειψης των προϊόντων λόγω εξάντλησης του αποθέματος, η παράδοση γίνεται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων από την Επιχείρηση. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Η Επιχείρηση δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων όταν στην διαδικασία υπεισέρχονται αστάθμητοι παράγοντες. Ενδεικτικά, δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις τελωνείων, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης - εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν τη διακίνηση των εμπορευμάτων. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας για να συνεννοηθούμε για τη νέα ημερομηνία παράδοσης.

Παρόλο που έχουμε λάβει κάθε μέριμνα για την ενημέρωσή σας για τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή και πάλι η Επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσει για το χρόνο νέας παραλαβής του προϊόντος που επιλέξατε και είναι σε προσωρινή έλλειψη. Εάν το προϊόν που επιλέξατε εκ παραδρομής δεν ανακοινωθεί από εμάς ότι βρίσκεται σε μόνιμη έλλειψη ή κατάργηση τότε και πάλι θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συνεννοηθούμε για την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας σας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχουν καταβληθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Παραλαβή από το κατάστημα

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει τη δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Αρριανού 17, ΤΚ 54635, Θεσσαλονίκη. Εάν αυτός είναι ο τρόπος που έχετε επιλέξει να παραλάβετε το προϊόν σας, καλείσθε να έχετε μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα, την ταυτότητά σας και τον κωδικό παραγγελίας, εάν βεβαίως ο τρόπος που επιλέξατε να εξοφλήσετε το προϊόν είναι με πιστωτική κάρτα. Οι ώρες καταστήματος είναι:

  • Δευτέρα, Τετάρτη, 09:00-18:00
  • Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, 09:00-21:00
  • Σάββατο 09:00-15:00
Μοιραστείτε το:

Τρόποι πληρωμής

Credit Cards
Newsletter
Εγγραφή στοNewsletter
Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις ανακοινώσεις μας
FacebookTwitterYouTubeInstagram
Copyright © 2024 EffiesNest. Powered by PowerSite.